duminică, 24 aprilie 2011

Câteva fotografii din primul număr al Revistei Grădiniţei nr. 9 "Ştefan cel Mare şi Sfânt" Dorohoi, editată la 30 de ani de la înfiinţarea structurii de învăţământ

În această primăvară, a văzut lumina tiparului primul număr al revistei bianuale a Grădiniţei nr. 9 „Ştefan cel mare şi Sfânt” Dorohoi. Publicaţia apare după 30 de ani de viaţă a unităţii de învăţământ. În opinia lui Dorin Alexandrescu, primar al municipiului Dorohoi, apariţia revistei „reprezintă un eveniment deosebit în viaţa comunităţii noastre, fiind o modalitate eficientă de comunicare, o formă de exprimare a copiilor dorohoieni”.
În revista cu o ţinută grafică deosebită este făcută o prezentare a grădiniţei dorohoiene, fiind dedicate pagini unor elegante „cărţi de vizită” a grupelor de preşcolari, precum şi a educatorilor ce-i au în grijă şi a personalului de deservire. În paginile publicaţiei recent apărute mai sunt evidenţiate parteneriatele multiple ce se derulează la grădiniţă, precum şi participările celor mici la concursuri şi festivaluri. Spaţiu editorial mai este acordat şi evenimentelor culturale ce prind viaţă în cotidianul fiecărui anotimp - ai căror protagonişti sunt copiii şi educatorii Grădiniţei nr. 9 Dorohoi.     
 Colectivul redactional: Anişoara Doiniţa Dupu (coordonator), Cornelius Drescanu, Nicoleta Gavrilescu, Doiniţa Guriuc, Viorica Neaună, Anca Podoreanu, Cătălina Simona Pricopi şi Monica Ifrim (reprezentant al Asociaţiei "Parentis")





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu